Om Siden

VÅRT FORMÅL ER ENKEL

Formålet med denne siden var enkelt den at vi følte at vi behøvde en egen side for Azimut båter. Og da ville vi samtidig tilby alle som skal selge sin Azimut selv og legger den ut gratis på denne listingen for brukte Azimut båter. Dette kan gi selger og kjøper flere fordeler, som blant annet at en lettere kan finne kjøper og sin neste Azimut.

image19Det er ikke så mange betingelser for å nytte denne tjenesten, men for salg av egen båt skal egen lokasjon og kontakt opplysninger fremkomme. Dette legger vi ut på annonsen. Denne siden er noe nytt så vi kommer til å se og lære, så kommer det flere tjenester og betingelser etterhvert.  Vi håper at siden skal oppfattes som noe eksklusivt for Azimut båter og eiere.

 

Denne websiden drives av YachtServices AS.  YachtServices har eget service verksted og servicevogner og utfører alle tjenestene på Azimut båtene. Så er vi service forhandler på CATERPILLAR og Cummins motorer. Så har vi forhandler avtale med Italmarin AS på nye Azimut båter. Så har vi lagt opp noen reservedeler på Azimut, CAT, Cummins. Du kan lese mer om oss på yachtquip.no. Hvis du trenger salgshjelp på din Azimut så tar vi megling oppdrag på det.  Vi kan også sette opp tilstandsrapport på din båt før du skal selge den. Og vi ønsker å hjelpe alle så om du vil ha hjelp til besiktigelse av en båt du er interessert i kan vi bistå her også.  Håper vi snakkes en dag.

HVA VI ER GODE PÅ

Azimut Yachts
Engine
Electronics
Equipment onboard
Maintenance
Storage & Handling
Broker Services
Joomla
XML

HVORFOR VELGE Å ANNONSERE HER?

 • Kommet over andre Azimut eiere du kan handle båt med
 • En eksklusiv merket sted for Azimut Yachts
 • Flere rette/interesanne Azimut fartøy å finne
 • Vi har engasjement for 100% kunde tilfredsstillelse
 • Alle salgs og registreringer dokumenter kan vi ordne for deg
 • En funksjonell oppføring side for å vise din båt for salg.
 • Helt støttet av våre dedikerte støtte personell

ATTESTER

 • We appreciate of you with experience of us could write to us an testimonial. And we could outline it here. You can send an email to webmaster@yachtservices.no WebMaster
 • Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best.Theodore Isaac Rubin

SISTE BÅT NYTT

 • Power Boat of 2015 til Azimut 50

  februar 8, 2015 / 0 Kommentarer

  AZIMUT YACHTS PRIS FOR DEN NYE AZIMUT 50 FLYBRIDGE! Azimut ble tildelt den prestisjetunge prisen for beste motor [...]

NOEN AV VÅRE UTVALGTE MERKER

Tilbake til toppen